Szarvasgomba termesztés - www.szarvasgomba-termesztes.hu - erdészeti szarvasgomba termesztés szabadalmaztatott eljárással --> kiváló jövedelemtermelő képesség!

Bezár

Pályázat

Pályázat

szechenyi2020VP5- 8.1.1-16 Erdősítés támogatása

A következő oldalon a teljes pályázati kiírás egy kivonata látható.
A teljes pályázati anyag elérhető ezen a linken.

1.1. A felhívás indokoltsága és célja

A klímaváltozás hatásainak csökkentése, a szél és vízerózió elleni védekezés, valamint a faanyag, mint környezetbarát nyersanyag és megújuló energiaforrás iránti növekvő igény kielégítése érdekében az erdőterület növelése.
Jelen konstrukció keretében kizárólag olyan támogatási kérelmek támogathatóak, amelyek megfelelnek a fenti célkitűzésnek.

1.2. A rendelkezésre álló forrás

A felhívás az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (a továbbiakban: EMVA) felhasználását célzó 5. vidékfejlesztési prioritáshoz, illetve az abból képzett alábbi fókuszterületi célhoz kapcsolódik a Vidékfejlesztési Programban rögzített módon:
5E: a szénmegkötés előmozdítása a mezőgazdaságban és az erdészetben.
A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 65,37 milliárd Ft.
A rendelkezésre álló keretösszeg az A) és B) célterület között az alábbiak szerint oszlik meg:
A) célterület: 58,87 Mrd Ft;
B) célterület: 6,5 Mrd Ft.
Jelen felhívás forrását az EMVA és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.
A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 3000 db.

1.3. A támogatás háttere

Jelen felhívást a Vidékfejlesztési Program keretében a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága, mint a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága (a továbbiakban IH)3 hirdeti meg az 1248/2016. (V.18.) Korm. határozatban szereplő Éves Fejlesztési Keret alapján.


2. ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK ELÉRHETŐSÉGE

Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálathoz a 06/1 896-0000-ás, normál díjazású telefonszámon, ahol hétfőtől csütörtökig 8:30-16 óráig, pénteken 8:30-14 óráig fogadják hívását.
Kérjük, kövesse figyelemmel a felhívással kapcsolatos közleményeket a www.palyazat.gov.hu oldalon, ahol a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálat elektronikus elérhetőségeit is megtalálhatja!

 

A pályázat bővebb leírása

Oldaldobozok